Syyskokous- ja retki 2019

Tänä vuonna herkuttelimme syyskokouksen yhteydessä Hilun paikassa ihanalla brunssiaamiaisella. Mukana oli joukko pokkalaisia, joista saimme koottua myös uuden johtokunnan vuodelle 2020. Samoin liittovaltuustoon valittiin ehdokkaat Pohjois-Karjalasta. Seura oli niin mukavaa ja ruoka herkkua, että kuvia kokouksesta ja aamiaisesta ei ehtinyt kertyä. Sen sijaan syysretkeltä, jonne matkamme jatkui, löytyy kuvia sitäkin enemmän.

Saimme kokea Kolin maisemissa kaikki vuodenajat kertaheitolla, kun sää vaihteli tiuhaan tahtiin. Kolin huipuilla oli uskomattoman kaunista, kun samaan aikaan ruska oli kauneimmillaan mutta huipulla kimalteli ensilumi. Kolilla juttu ja saappaat luistivat, ja saimme rentoutua raikkaassa ulkoilmassa hyvässä seurassa.























Ulkoilun jälkeen jatkoimme matkaa Korvenkodalle kotakahveille, vierailulle Pirunkirkolle ja savusaunaan. Vierailu Korvenkodalla oli vertaansa vailla. Tunnelma oli ihanan rentouttava, ja paikan isäntä Asko oli laittanut meille kaiken valmiiksi tunnelmavalaistusta myöten. Mieli lepäsi ja ruumis rentoutui Kolin kauniissa maisemissa ja savusaunan löylyissä. Villeimmät uskaltautuivat vielä uimaankin - avantouintijaostomme kauden aloitusta odotellen. 




Kuvat Emmi Kokkonen

Suurkiitos kaikille mukana olleille!

ps. Seuraathan Pokkaa jo Instagramissa @pokka_ry

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Psykologien liikunta- ja virkistyspäivät Joensuussa 16.9.2023

Psykologifoorumi 2020 etänä

Pokan syksyn ohjelmistossa on Psykologifoorumi ja retki Kolille